Sporten voor volwassenen

Sporten is gezond en belangrijk voor iedereen. Het kan soms lastig zijn om motivatie te vinden, soms slaat de verveling en sleur toe. Daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Play2Sport biedt gevarieerde sportlessen aan voor volwassenen waar je per keer aan kunt deelnemen. 

Je zit niet vast aan een abonnement maar beslist per les of je mee doet of niet. De inhoud van de lessen varieert en wordt van te voren bekend gemaakt. Denk aan lessen zoals trefbal, volleybal, trampoline springen, handboogschieten, gezekerd klimmen en crossfit. 

Locatie:
Recreatiecentrum “de Staver”
Olympiaweg 32
3245 DL  Sommelsdijk

Kosten:
€ 5,– per les, betaling via een betaalverzoek daarmee schrijf je gelijk in.

Voor Wie:
Voor iedereen vanaf 18 jaar. Mannen en vrouwen. Het sportniveau is niet belangrijk. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau mee doen. De lessen zijn erop gericht om op een gezellige manier sportief bezig te zijn. 

Aanmelden:
Om op de hoogte te blijven van het aanbod van deze sportlessen kun je via dit formulier je email adres doorgeven. Je bent dan nog niet ingeschreven voor een les, maar je krijgt een mail zodra er een les op het programma staat. In de mail staat dan de verdere informatie om aan te melden voor een specifieke les. 

  Hou mij op de hoogte van de lessen.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Email (verplicht) (Controleer de spambox)

  Mobiel nummer (verplicht)

  Opmerkingen

  Na aanmelding ontvangt u een bevestigings e-mail. Controleer eventueel de spambox.

  Don`t copy text!